Taxi-taxibusjes-vanuit-Antwerpen.jpgantwerpen-taxi-global-taxi-.jpgtaxi-anterpen-regio.jpgtaxi-antwerpen-merksem.jpgtaxi-in-Antwerpen.jpg

Taxi Brasschaat nodig? Bel Global taxi 03/ 236 38 38

Brasschaat Taxi

Taxi Brasschaat gezocht? Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare taxi om van of van en Brasschaat te reizen bent u bij Global Taxi Brasschaat aan het juiste adres. Onze taxichauffeurs kennen als geen ander de weg in Antwerpen en wijde omgeving.

Laat u vervoeren door Taxi Brasschaat

Taxi Brasschaat is ook inzetbaar voor luchthavenvervoer. Wij vervoeren zakenmensen en particulieren rechtstreeks en comfortabel naar elke luchthaven. Wanneer u met een taxi vervoerd wilt worden van of naar de luchthaven vanuit Brasschaat kunt u een beroep op ons doen. Wij vervoeren u graag en goed!


taxi brasschaat

 

De voordelen van een taxi van Taxi Brasschaat naar de luchthaven zijn:

  • U hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats
  • Geen parkeerkosten
  • Uitstappen voor de vertrekhal
  • Comfortabele taxi
  • Vriendelijke, ervaren chauffeur
  • Afrekenen met PIN en creditcard mogelijk
  • Scherpe taxitarieven

Wanneer u bij ons een taxi van of naar Brasschaat besteld bent u verzekerd van een zeer scherp tarief en de beste service. Wij zullen voor taxiritten van of naar Brasschaat een vaste prijs afspreken zodat u vooraf weet hoeveel de taxirit u gaat kosten. Wilt u weten wat uw rit van of naar Brasschaat u gaat kosten gebruik dan de tabel hier  op  de website.

 

Reserveer direct uw taxivervoer!

Neem gerust contact op met onze centrale via 03/2363838 of gebruik ons reserveringsformulier. U kan hier onmiddellijk online boeken.

 
Tags:

Taxi Antwerpen - Taxi Merksem - Taxi SchotenTaxi EkerenTaxi Schilde - Taxi kapellen

 

Nieuws en info

BRASSCHAAT  Tax

Brasschaat is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. Brasschaat telt meer dan 37.000 inwoners en is mede bekend door het relatief grote aantal rijke Nederlanders dat zich daar heeft gevestigd. Brasschaat is de hoofdplaats van het gerechtelijk kanton Brasschaat en behoort tot het kieskanton Kapellen. In november 2006 won Brasschaat de LivCom-Award 2006 voor de meest leefbare gemeente in de wereld.[1] Patroonheilige van Brasschaat is de heilige Antonius Abt.

De geschiedenis van Brasschaat begint al heel vroeg. Waarschijnlijk hadden de Kelten er al nederzettingen. Later werd de Kempen samen met Brasschaat ingenomen door de Romeinen. Na archeologisch onderzoek is gebleken dat de Miksebaan waarschijnlijk vroeger een Romeinse heirbaan was. De Laarse Beek, nu nog de grens met Schoten, was de vanuit de Romeinse tijd daterende grens tussen het bisdom Luik en het bisdom Kamerijk. 

Op 18 november 1913 werd in een oorkonde het wapen van Brasschaat beschreven: In rood, een zilveren zalm, recht gelegd, vergezeld in het hoofd van twee ruiten vn't zelfde, alles omringd van acht zoomsgewijze geplaatste Sintandrieskruisen, insgelijks van zilver: het schild links gehouden door een Sint-Antonius aan de voet van de heremijt liggende, insgelijks links, een geklokt varken, alles van zilver.

 

Taxi Brasschaat - Luchthavenvervoer BrasschaatVakantie Brazilie -  Vakantiewoningen FrankrijkVakantiedomein kopen frankrijk -  campervan -

 

 

aat Taxi, Taxi Brasschaat

(c) All rights reserved - Global Taxi - www.global-taxi.be