Taxi-taxibusjes-vanuit-Antwerpen.jpgantwerpen-taxi-global-taxi-.jpgtaxi-anterpen-regio.jpgtaxi-antwerpen-merksem.jpgtaxi-in-Antwerpen.jpg

Schilde Taxi

Global Taxi Schilde 03/236 38 38 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Online BoEKEN

Schilde Taxi -  Neem gerust contact op met onze centrale via 03/2363838 of gebruik ons reserveringsformulierSchilde Taxi, Schilde Taxi 

Taxi Schilde bij ons staat de klant centraal

Global Taxi Schilde is een professioneel middel/groot taxibedrijf met een grote ervaring in diverse vormen van personenvervoer. De klant staat bij ons steeds centraal. De service naar de klant, nakomen van de gemaakte afspraken en de benadering van de chauffeur naar de klant. Het lijken misschien kleine punten, maar deze maken wel het verschil in de ervaringen van onze klanten, wanneer zij gebruik maken van onze taxidiensten.

Schilde is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ligt in het Schijnbekken en telt ruim 19.500 inwoners waarvan ruim 13.100 inwoners wonen in de deelgemeente Schilde en ruim 6400 in deelgemeente 's-Gravenwezel.Over de betekenis van de naam Schilde bestaat onenigheid. De meest aanvaarde verklaring is dat de naam evolueerde uit "Scint-Lo" wat zoveel wil zeggen als "beboste plaats aan de Scint of Schijn". De oudste vermelding van Schilde vindt men in een oorkonde uit 1145. Daarin is sprake van Radbout van Craeynem, zoon van Lambert, "Heer van Scille".

Onze klanten, zowel zakelijk en particulier, komen dan ook uit de volledige regio rond Schilde . Hierdoor ziet u onze voertuigen ook rijden in AntwerpenMerksemSchotenEkerenBrasschaatSchildeKapellen... en kunnen wij snel bij u ter plaatse zijn. Wij werken met een eigen centrale waar de intake gebeurt van ritten. Wij zijn dus niet afhankelijk van een call center, die de ritten aanneemt en zich verder niet druk zou maken over de uitvoering. Wij hebben rechtstreeks contact met u, de klant. De gemaakte afspraken kunnen wij direct doorvoeren, speciale wensen en voorkeuren worden genoteerd en gerespecteerd. De voertuigen worden door onze centrale zelf ingepland en aangestuurd. Wij weten dus waar een voertuig zich bevindt en hoe laat deze zich bij u kan melden of wat er mogelijk is. Korte lijnen, direct antwoorden. Naar onze mening een groot plus punt voor u als gebruiker.

 

Global Taxi Schilde staat zeker niet stil. Letterlijk en figuurlijk!


Door een steeds groter wordende klantenkring zijn we een onderneming die nog steeds groeit. Groei vraagt om nieuwe oplossingen en professionalisering. Met steeds verder ontwikkelende automatisering en een enthousiast team vinden wij de juiste manier om te blijven doen waar we goed in zijn: Goed personenvervoer tegen een betaalbare prijs, voor een tevreden klant.

 

Meer weten over Schilde Taxiservice?

Neem voor mee info of vragen contact met ons op met Schilde Taxi Grasbloemstraat 42 - 2170 Merksem bel ons: +32 (0)3 236 38 38 of Mobiel: + 32. 479 324 567. 

 
Tags:

Luchthavenvervoer Antwerpen Zaventem, Luchthavenvervoer Merksem Zaventem, Luchthavenvervoer Schoten Zaventem, Luchthavenvervoer Schilde Zaventem, Luchthavenvervoer Ekeren Zaventem, Luchthavenvervoer Brasshaat Zaventem, Luchthavenvervoer Kapellen Zaventem chil

 

Relevant aan Taxi Schilde

 

Gemeente Schilde

Officiële site van het gemeentebestuur met informatie over de diensten.

Bezienswaardigheden Schilde Taxi, Taxi Schilde

Zie Lijst van onroerend erfgoed in Schilde voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Burgerlijke bouwwerken

  • Gemeentelijk domein Schildehof: een historisch kasteeldomein met vijver, oranjerie, aangelegde tuinen en een uitgestrekt bosgebied. De blikvanger van het domein is de Dodoenstuin, een reconstructie van een 16e-eeuwse renaissancetuin zoals beschreven in het Cruydeboeck van Rembert Dodoens. Daarnaast zijn er ook nog een bloemen- en insectentuin gevestigd.
  • Kasteel van 's-Gravenwezel: een kasteel uit de 13e eeuw met een dubbele omwalling en een park. De rond hoektoren stamt uit de 14e eeuw. Zowel de oost- als noordgevel zijn opgetrokken in gotische stijl, terwijl het poortgebouw in barok is opgetrokken. Heden ten dage is het eigendom van antiquair Axel Vervoordt.
  • Historische hoeven: zowel 's-Gravenwezel als Schilde bezitten enkele beschermde historische hoeven. Onder andere de Molenhoeve, De Brakken, de Dobbelhoeve, de Couwenberghoeve, de Duyvendaelhoeve

 

Religieuze bouwwerken

 

Musea

  • Museum Albert Van Dyck: een museum dat beschikt over een ruime collectie kunstwerken van de animistische kunstenaar Albert Van Dyck. Het museum is gelegen op de Brasschaatsebaan 30.
  • Heemhuis De Drie Rozen: dit museum voor heem- en volkskunde is gevestigd in 3 werkmanswoningen in Kempische stijl uit de periode 1805-1850 en herbergt een ruime verzameling van streekgebonden gebruiksvoorwerpen. Daarnaast is er ook een documentatiecentrum gevestigd. Het museum is gelegen in de Kerkstraat 41-45 in 's-Gravenwezel.

Restaurant Euryanthe in Schilde

Lunchen tussen de vergaderingen door of languit tafelen met vrienden en familie. Chef-kok Stefan en gastvrouw Ingrid verwelkomen u in een ongedwongen sfeer. Geniet van de pure eenvoud op uw bord, op smaak gebracht met hemelse sauzen. Op ons verwarmd en overdekt tuinterras waant u zich eerder in het verre Zuiden dan het centrum van Schilde.

 

de Taxi, Taxi Schilde

(c) All rights reserved - Global Taxi - www.global-taxi.be